2日前までの要予約
ヴィーガン・ベジタリアン対応のメニューです。
- 場所
割烹 楽水
- 料金
平日 10,500円 [土日祝 11,500円]
- #和食
- #会席料理
- #コース料理
- #ベジタリアン・ヴィーガン
- #ランチ
- #ディナー

ヴィーガン・ベジタリアン対応のメニューです。
割烹 楽水
平日 10,500円 [土日祝 11,500円]
2日前までの要予約
前 菜 季節の前菜盛り合わせ
造 り 刺身こんにゃく 刺身湯葉 季節の野菜
めかぶ あしらい一式
炊出し 豆乳鍋
若布 湯葉 豆腐 椎茸
白菜 春菊 榎茸 焼葱
替り鉢 温十割そば
野菜かき揚げ 大根卸し 葱
合 肴 季節の野菜ホイル焼
油 物 湯葉ステーキ 野菜餡掛け
御 飯 白飯
留 汁 呉汁
香 物 季節の盛り合わせ
果 物 季節のフルーツ
10,500円 yen(Tax incl.)
[weekend and holiday prices 11,500 yen(Tax incl.)]
Zensai(Appetizer)
Seasonal assortment of the day
Tsukuri(“Sashimi”)
Sashimi-style konnyaku, yuba tofu skin, seasonal vegetables, mekabu
Garnishes
Takidashi(Simmered dish)
Soy milk hot pot
Wakame, yuba tofu skin, tofu, shiitake, Napa cabbage, chrysanthemum,
enoki, grilled leek
Kawaribachi(Side dish)
Warm soba noodles
Mixed vegetable tempura, grated daikon radish, green onion
Aizakana(Grilled dish)
Foil-roasted vegetables of the day
Aburamono(Fried dish)
Yuba steak, vegetable sauce
Gohan(Rice)
White rice
Tomejiru(Soup)
Soybean soup
Konomono(Pickled vegetables)
Seasonal assortment
Kudamono(Fruit)
Seasonal fruit of the day
*Reservations required at least two days in advance.
*Minimum order for two people. Minimum order for two people.
*The image is for illustrative purposes only.
*Menu items are subject to change based on availability. Thank you for your understanding.
*A private room charge will be applied for private dining rooms.

割烹 楽水
平日 10,500円 [土日祝 11,500円]
通年
※2名様より承ります。
※料理写真はイメージです。
※仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます。ご了承くださいませ。
※別途個室利用料を加算させていただきます。
【個室利用料】
昼:3,300円(税込)・<桐>5,500円(税込)
夜:5,500円(税込)・<桐>8,800円(税込)
※料金は、サービス料15%・消費税込価格を表示しております。
※結納はサービス料20%頂戴致します。

