2日前までの要予約
ヴィーガン・ベジタリアン対応のメニューです。
- 場所
割烹 思水
- 料金
平日・土日祝 16,500円
- #和食
- #会席料理
- #ベジタリアン・ヴィーガン
- #ランチ
- #ディナー

ヴィーガン・ベジタリアン対応のメニューです。
割烹 思水
平日・土日祝 16,500円
2日前までの要予約
前 菜 季節のフルーツと揚げ湯葉のクリーム胡麻酢掛け
養老豆富 べっ甲餡かけ クコの実
粟麩田楽 玉蒟蒻串揚げ 翡翠銀杏
吸 椀 梅素麺 蓴菜 どんこ椎茸 かもじ葱 柚子
造 り サラダ アボカド 豆富 トマト 湯葉
他野菜色々 山葵ドレッシング
炊出し 五目野菜飛竜頭 六方小芋
茄子オランダ煮 茸色々 生姜餡かけ
焼 物 豆乳お米白味噌伝宝焼き 玉葱 占地茸
法蓮草 とうもろこし
止 肴 天麩羅 胡麻豆富磯辺
蓮根大豆ミート挟み 丸十白舞茸
青唐辛子 天出汁 レモン 抹茶塩
御 飯 十六穀米御飯
香 物 季節の盛り合わせ
留 椀 袱紗仕立て なめこ 水菜
小葱 松山揚げ 粉山椒
甘 味 フルーツ盛り合わせ
16,500 yen(Tax incl.)
Zensai(Appetizer)
Seasonal fruit and fried yuba with cream sesame vinegar sauce
Grated yam tofu, “tortoiseshell” sauce, goji berry
Miso-glazed chestnut gluten, fried konnyaku balls, ginkgo nut
Zatsukiwan(Soup)
Ume plum somen noodles
Watershield, shiitake, leek, yuzu
Tsukuri(“Sashimi”)
Salad: avocado, tofu, tomato, yuba tofu skin, assorted vegetables
Wasabi dressing
Takidashi(Simmered dish)
Mixed vegetable dumpling, taro, simmered eggplant
Assorted mushrooms, ginger sauce
Yakimono(Grilled dish)
“Denpo-yaki”-style gratin with soy milk, rice, white miso
Onion, shimeji, spinach, corn
Shiizakana(Closing dish)
Tempura
Sesame tofu with seaweed, lotus root with soy meat, sweet potato,
maitake mushroom, green chili pepper
Tempura broth, lemon, matcha salt
Gohan(Rice)
16-grain rice
Konomono(Pickled vegetables)
Seasonal assortment
Tomewan(Soup)
Mixed miso soup
Nameko mushroom, mizuna, green onion, fried tofu, sansho
Kanmi(Seasonal dessert)
Seasonal fruit of the day
*Reservations required at least two days in advance.
*Minimum order for two people. Minimum order for two people.
*The image is for illustrative purposes only.
*Menu items are subject to change based on availability. Thank you for your understanding.
*A private room charge will be applied for private dining rooms.

割烹 思水
平日・土日祝 16,500円
通年
ランチ・ディナー
※2日前までの要予約
※2名様より承ります。
※仕入れ状況等により食材が変更になる場合がございます。ご了承くださいませ。
※料金は、サービス料・消費税込価格を表示しております。
※別途個室利用料を加算させていただきます。
昼/5,500円(税込)・<山桃>7,700円(税込)
夜/7,700円(税込)・<山桃>11,000円(税込)

